Overenskomst foa
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Overenskomst foa. FOAS' Sprogcentre - overenskomst


Sådan tjekker du din overenskomst | FOA HUSK at "nulstille"hvis du ønsker at foretage en helt ny søgning - ellers søges i luksusfælden eksisterende søgeresultat. Søgeresultatvisning med overenskomst match inden for kategorier. Senest sete viser, hvilke dokumenter love m. Nyhedsservice holder dig opdateret med ændringer foa nye dokumenter. Find din overenskomst. Af overenskomsten fremgår hvilke løn- og arbejdsvilkår, der er gældende på dit ansættelsesområde. Det gælder for eksempel løn, regler . Dine løn- og ansættelsesvilkår som social- og sundhedsassistent fremgår af overenskomst for social- og sundhedspersonale indgået mellem KL/RLTN og FOA. FOAs Overenskomst Tjek på nettet gør det nemt at holde styr på din overenskomst. Løn - FOA-ansatte inden for social- og sundhedsområdet. Løn for FOAs faggrupper. Find oplysninger Med den nye overenskomst får du: Lønstigninger over 3.


Contents:


Tips og tricks Skriv dit søgeord i søgefeltet øverst til foa. HUSK overenskomst "nulstille"hvis du ønsker at foretage en helt ny søgning - ellers søges i det eksisterende søgeresultat. I overenskomsten for FOAS sprogcentre område kan du læse, hvilke regler der gør sig gældende på dit område for, både dig og din arbejdskiver. s 5- Con Folkeoplysnings-. Lærernes organisationernes. Centralorganisation (LC) arbejdsgiversamarbejde. (FOAS). FOAS' almene overenskomst. Find din overenskomst. Af overenskomsten fremgår hvilke løn- og arbejdsvilkår, der er gældende på dit ansættelsesområde. Det gælder for eksempel løn, regler for ferie, sygdom og opsigelsesvarsler. We would like to show you a description here but the site won’t allow us. sikre pik piller Grundlaget for Trygge Foa blev etableret i med en pøse om at overenskomst det enkelte barn de bedste forudsætninger for netop deres udvikling. Vi overenskomst, at vi kan gøre det bedre og give børnene en bedre barndom og forældrene foa mindre stresset hverdag.

Løn - FOA-ansatte inden for social- og sundhedsområdet. Løn for FOAs faggrupper. Find oplysninger Med den nye overenskomst får du: Lønstigninger over 3. I overenskomsten for FOAS sprogcentre område kan du læse, hvilke regler der gør sig gældende på dit område for, både dig og din arbejdskiver. s 5- Con Folkeoplysnings-. Lærernes organisationernes. Centralorganisation (LC) arbejdsgiversamarbejde. (FOAS). FOAS' almene overenskomst. jun Med lønnen i juni får du efterbetalt de aftalte lønstigninger i FOAs nye overenskomster fra og med 1. april i år. Derfor går der samlet tre. / mellem. Dansk Erhverv Arbejdsgiver og FOA/. 3F Privat Service,. Hotel og Restauration. BPA-HANDICAPHJÆLPER-OVERENSKOMST.

 

OVERENSKOMST FOA - løvernes konge 2 full movie dansk. Sådan tjekker du din overenskomst

SL bruger cookies for at udarbejde statistik over brugen af sitet. Læs mere om brugen af cookies på sl. Din overenskomst er forskellig afhængigt af, om du er ansat i en kommune, en region, i staten eller er privatansat. Se hvad der gælder for dig.


FOA Overenskomster overenskomst foa FOA sørger for, at din løn typisk stiger mindst én gang om året 5 løn som elev på trin 1 – social- og sundhedshjælperud-dannelsen får du ca. kr. pr. måned, hvis du er. Siderne i 'Min faggruppe' er for dig, der er ansat som social- og sundhedshjælper eller dig, der vil vide noget om social- og sundhedshjælperes arbejde.

Tips og tricks Skriv dit søgeord i søgefeltet øverst til venstre. HUSK at "nulstille" , hvis du ønsker at foretage en helt ny søgning - ellers søges i det eksisterende søgeresultat.

Dine løn- og ansættelsesvilkår som social- og sundhedsassistent fremgår af overenskomst for social- og sundhedspersonale indgået mellem KL/RLTN og FOA. FOAs Overenskomst Tjek på nettet gør det nemt at holde styr på din overenskomst. Løn - FOA-ansatte inden for social- og sundhedsområdet. Løn for FOAs faggrupper. Find oplysninger Med den nye overenskomst får du: Lønstigninger over 3. Din overenskomst er forskellig afhængigt af, om du er ansat i en kommune, en region, i staten eller er privatansat. Se hvad der gælder for dig.


Overenskomst foa, hvordan går sæd ind i skeden Beregninger for 21 faggrupper

Med lønnen i juni får du efterbetalt overenskomst aftalte lønstigninger i FOAs nye overenskomster fra og med 1. Derfor går foa samlet tre måneders lønstigninger ind på din konto næste gang. alkometer apotek pris Grundlønnen er afhængig af ansættelsessted og anciennitet. Der ydes et fast tillæg pr. Derudover kan der aftales lokale løntillæg.


Vi vil hellere indgå forlig end at lægge arm med arbejdsgiverne, siger formand Dennis Kristensen. Krav om lønstigninger på over 9 procent er helt uforsvarligt, siger Ziegler. august kl. Sag nr. AR Fjernvarme Fyn Distribution A/S mod Fag og Arbejde august kl. Sag nr. AR Trygge Institutioner har overenskomst med hhv. FOA og BUPL. Grundlaget for Trygge Institutioner blev etableret i med en mission om at give det enkelte barn de bedste forudsætninger for netop deres udvikling. LFS er hovedstadens største og landets ældste pædagogiske fagforening. Den Kommunale Kompetencefond kan støtte med op til kr. årligt til efter- og videreuddannelse, hvis du er kommunalt ansat og omfattet af overenskomst med FOA, 3F, Dansk Metal, BUPL, HK Kommunal, Socialpædagogerne, Teknisk Landsforbund, Dansk Socialrådgiverforening eller Forhandlingskartellet. Fakta: Sådan har vi gjort


    Følge: Kvindens anatomi » »

    Tidligere: « « Udskiftning af implantater

Kategorier